пї Workshops en Karikaturist
Workshops en Karikaturist

Bent u op zoek naar een originele invulling van uw receptie, bedrijfsuitje, feest of teambuilding dag? Of wilt u iemand een origineel cadeau geven? Wilt u een jubilaris een onvergetelijke dag bezorgen? Heeft u genoeg van het, in ГГn of ander lachwekkend kostuum hijsen van een aanstaande bruid of bruidegom? Wilt u een trouwerij iets extraвЂs geven? Of wilt u samen met familie of vrienden een gezellige middag iets bijzonders doen? Noem het maar, U kunt Hanz-Art inhuren voor een leuke invulling van uw activiteit.

Karikaturen,

In een aantal minuten zet ik een leuke karikatuur van uw gasten op papier waarna de getekende het portret mee naar huis kan nemen. In overleg kan ik een thema achtergrond ontwerpen zo krijgt het portret iets eigens mee en blijft het heel leuk als aandenken.

Een karikaturen naar aanleiding van een foto kan ook, u stuurt mij een duidelijke portret foto van uw gezinsleden, werknemers, collegaвЂs of wie dan ook ik teken ze na, u lijst ze in en zie:

“een zeer origineel aandenken”.

In overleg kan in het decor een thema verwerkt worden.

Schilder workshops,

Van twee tot tientallen personen, op locatie of in mijn eigen huiskamer- atelier, een schilderworkshop is altijd een succes weet ik uit ervaring.

Ik bied u de gelegenheid om met maximaal 6 personen bij mij in mijn huiskamer- atelier een schilderworkshop te doen. Samen met de schilder ontdekken wat er met verf, penseel en doek zoal mogelijk is. Wilt u met meer? Dat kan ook. Voor die mogelijkheid verwijs ik u naar mijn contact pagina.

Laat mijn muze Zilverslang, mij uw vraag toezenden. U kunt mij ook altijd bellen. (b.g.g.Liefst een smsje a.u.b. geen voicemail)

Hier onder vind u een aantal voorbeelden van verschillende workshops

Pagina terug
Website ontworpen door Hanz-Art. Website gesleutel: MAVD. Geen afbeeldingen gebruiken zonder voorafgaande toestemming van Hanz-Art. Klik hier voor algemene voorwaarden.