п»ї Informatie en Contact
Informatie en Contact

Welkom op de website van Hanz-Art.
lll
Hanz-Art is de artiest die u zoekt!!
Voor een originele muurschildering, naar eigen ontwerp of in samenspraak, als karikaturist of workshop begeleider.
Of wilt u een Artoon aan de muur? Dan bent u bij Hanz-Art aan het goede adres!
lll
Ik omschrijf mijzelf het liefst als Artoonist.
Een aantal jaren geleden las ik deze term in zo’n wegwerpkrantje dat ik in de trein had gevonden. Een kunstenaar,В  van wie een schilderij getoond werd, noemde zijn stijl В zo. Zijn werk beviel mij en het deed me denken aan mijn eigen werk. Sindsdien leen ik deze term met plezier. Een Artoon is een kleurrijk en illustratief geschilderde kritiek op humoristisch kunstzinnige wijze verbeeld.
( U moet mij ook niet verwarren met een kunstenaars collectief uit Rotterdam dat opereert onder de naam “ De artoonisten”. )
Ik ben als het ware met een potlood in mijn hand geboren.В  Als autodidact heb ik een ruime ervaring opgedaan in В 10 jaar schilderen (op muren, doek, paneel etc), (boek) illustratiesВ  maken, kaarten ontwerpen, karikaturen tekenen. En het begeleiden van workshops.
Mijn kleurrijke en illustratieve schilderstijl leent zich uitermate goed voor kinder/baby kamers, of snoezelruimten.

lll
U kunt bij mij ook terecht voor een bijzondere ervaringВ  voor feesten en partijen. Huur me in als begeleider voor een schilder workshop of als Karikaturist en geef zo uw vrijgezellenfeestje, Bruiloft, jubileum of personeelsdag wat extra cachet.
lll
Neem rustig een kijkje in de verschillende afdelingen op mijn startpagina. Daar vind u een aantal voorbeelden van wat ik zoal gedaan heb de afgelopen jaren.
lll
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties dan verwijs ik u graag naar hiernaast, mijn contact pagina!~
Vul uw gegevens en uw boodschap in en Zilverslang mijn muze zal ervoor zorgen dat het bij ondergetekende zal terechtkomen.
U kunt mij ook altijd gewoon bellen. Spreek dan alleen geen voicemail in als u geen gehoor krijgt, laat dan liever een sms bericht achter.
lll
Ik hoop dat u wat plezier aan mijn website zult beleven en dat het u wellicht nood tot het maken van een afspraak.
Rest mij nu alleen nog u veel plezier toe te wensen

lll
Hanz van der Hoeven

Hanz van der Hoeven Linkedin Hanz Art
Facebook Hanz Art

antispamveld:

Pagina terug
Website ontworpen door Hanz-Art. Website gesleutel: MAVD. Geen afbeeldingen gebruiken zonder voorafgaande toestemming van Hanz-Art. Klik hier voor algemene voorwaarden.